Gratis webinar og infomøde om 5D Mentorforløbet med Ole Vadum Dahl.

"Kom ud af form - en online prøvetime i åndelig fitness"

Få tilsendt webinaret og få praktiske tips til, hvordan du laver psykiske push up’s og styrker din åndelige fitness uden at få sved på panden.

Gratis webinar og infomøde om 5D Mentorforløbet med Ole Vadum Dahl.

"Kom ud af form"
- prøvetime i åndelig fitness

Er den spirituelle dimension af livet mere end blot en fritidsinteresse for dig? - Eller ville du i det mindste ønske, at den var det?

Får du af og til følelsen af, at der må være mere til dig, end du udlever i dit aktuelle liv?

Ole Vadum Dahl giver på infomødet / webinaret sit bud på:

- Hvordan du kommer ud af form, dvs. få brudt med de gamle mønstre og få langt mere ud af dit liv

- Hvordan den spirituelle dimension af dig går op i en højere enhed med din travle hverdag og den praktiske del af tilværelsen.

Kom og få praktiske tips til, hvordan du laver psykiske push up’s og styrker din åndelige fitness uden at få sved på panden.

Din prøvetime i åndelig fitness er gratis og løber af stablen på torsdag.

Du får adgang til webinaret med det samme!

study-group
3000+ Kursister
online-learning
1 times live webinar
work experience
40+ års erfaring

Om 'Kom ud af form' - Åndelig fitness med Ole Vadum Dahl

- Er den spirituelle dimension af livet mere end blot en fritidsinteresse for dig? - Eller ville du i det mindste ønske, at den var det?

- Længes du også efter en tilværelse, hvor kærligheden og det der ‘er større end dig selv’ fylder mere i det daglige?

- Bliver du som så mange andre fanget ind af hverdagens travlhed og stress på bekostning af det, der er allermest meningsfuldt og livsbekræftende for dig? 

- Får du af og til følelsen af, at der må være mere til dig, end det du udlever i dit aktuelle liv?

- Føler du dig fri til at følge dine drømme, eller er du som de fleste fanget i hverdagens trædemølle?

Hvis du har svaret "Ja" til et eller flere af de ovenstående spørgsmål, så har Ole Vadum Dahl et bud på, hvordan du kan komme ud af form, dvs. få brudt med de gamle mønstre og få langt mere ud af dit liv.

Webinaret vil også give dig svar på:

  • Hvorfor du måske falder tilbage til gamle mønstre i dit liv, selv om du har arbejdet meget med dig selv.
  • Hvordan Ole Vadum Dahls unikke ‘åndelige fitness-træning’ kan hjælpe dig med at ‘holde snuden i sporet’ så du fortløbende udvikler dig og oplever mere og mere livskvalitet.
  • Hvordan hele livet kan blive en fascinerende udviklingsproces, som du nyder at være involveret i.
  • Hvordan den spirituelle dimension af dig og dit liv kan gå op i en højere enhed med din travle hverdag og den praktiske del af tilværelsen.
  • Hvordan du kan få pulsen ned og humøret op med Oles åndelige fitness-træning.

Kom og lad dig inspirere af Danmarks ‘grand old man’ indenfor personlig og spirituel udvikling, og få praktiske tips til, hvordan du laver psykiske push op’s og styrker din åndelige fitness uden at få sved på panden.

Den første prøvetime i åndelig fitness er gratis, og skulle du derefter have lyst til mere, så kan du deltage i Ole Vadum Dahls banebrydende 1-årige 5D mentorforløb.

Kom og vær med. Du er hermed inviteret.

Mød Ole Vadum Dahl

Ole Vadum Dahl grundlagde i 1998 ID Academy – et af Nordens mest succesfulde private kursus- og uddannelsesvirksomheder indenfor coaching, psykoterapi og mindfulness.

Ole er desuden forfatter til bestsellerbøgerne ‘At vokse sammen - Udvikling og selvudvikling i parforholdet" samt "Coaching - og kunsten at leve".

Derudover har han siden 2010 undervist på sit eget mentorforløb for mennesker, der gerne vil have den åndelige dimension til at gå op i en højere enhed med det almindelige gode hverdagsliv.

Så skulle du have lyst til et åndelig fitness-program, så har du mulighed for at deltage i Ole Vadum Dahls banebrydende 1-årige 5D mentorforløb.

Mentorforløbet er en unik mulighed for at komme ind i et sammenhængende og intenst spirituelt træningsforløb med Ole som din mentor og åndelige fitness-instruktør.

Læs om 5D Mentorforløbet her.

Ole-vadum-dahl-400x250-edited