Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Hvordan arbejder vi med os selv under forløbet?

Update: Oles mentorforløb er nu et 24-ugers online mentorforløb, der næste gang har opstart tirsdag den 5. oktober 2021.

Du tilmelder dig online mentorforløbet her

Sidst opdateret 14/09-2021.

Velkommen til Ole Vadum Dahls Online kursus- og mentorforløb på ID Web Academy

Nu starter vi endnu et forløb op, af Ole Vadum Dahls bandebrydende og populære Online kursus- og mentorforløb, i en ny og udvidet udgave.

Mentorforløbet er et 24 ugers tilrettelagt personligt og spirituelt selvudviklingsforløb fordelt på 8 moduler - spækket med over 50 timers undervisning, fantastiske meditationer, live-undervisning og gruppesparring med din Mentor Ole Vadum Dahl.

Forløbet kan følges hen over de 24 fastlagte uger, i takt med at Ole tager fat på et nyt modul og tema hver tredje uge, eller du kan hoppe direkte til det livsområde, hvor du har brug for ny inspiration til din videre udvikling. Det kan du efter forløbet tre første introduktionsuger.

Mentorforløbet har opstart tirsdag den 5. oktober kl. 19:00, hvor Ole går i luften med det første live-webinar via Zoom og vi åbner op for intromodulet på dit online kursus- og medlemsområde.

 • 8 moduler, et til hvert område af dit liv
  På Mentorforløbet får du psykologiske og spirituelle udviklingsredskaber til alle områder af dit liv,

  1. kroppen og dens velvære,
  2. følelser og seksualitet,
  3. selvfølelse og personlig gennemslagskraft,
  4. kærlighed og nære relationer,
  5. kommunikation og personligt kald,
  6. intuition og klarhed, samt
  7. den spirituelle dimension af dig og dit liv.
  8. +et helt nyt introduktionsmodul, der starter dig godt op. 
 • En kæmpe værktøjskasse med meditationer, videoer, konkrete metoder og processer
  Efter det indledende 3-ugers modul, frigiver vi alle de resterende 7 moduler inde på dit kursus- og medlemsområde. Du behøver altså ikke at vente, til de livstemaer der er allermest relevante for dig, dukker op i forløbet.

  På de frigivne 8 moduler, finder du bl.a. artikler, grafikker og videoer, hvor Ole faciliterer dybe meditative processer, samt en lang række af positivt livstransformerende selvudviklingsmetoder, som han er stødt på eller selv har udviklet gennem fire årtier. 

  I værktøjskassen får du altså bl.a. adgang til et enormt videomateriale, med over 50 timers inspirerende videolektioner om...

  • modulernes særegne livstematikker og udviklingsmuligheder,
  • dybe guidede meditative processer,
  • livstransformerende selvudviklingsmetoder og
  • guidede selvudviklingsprocesser

 • Live webinar med Ole Vadum Dahl hver tredje uge
  Fra den 5. oktober har du mulighed for at deltage Live hver tredje uge og lade dig inspirere og guide af en af Danmarks absolut mest visionære og erfarne undervisere og mentorer indenfor personlig og spirituel udvikling.

  Hver live-stream afsluttes med en Q&A, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til Ole og få svar på netop de emner, som er relevante og vigtige for dig.
 • Personlig sparring med Ole (inkluderet)
  Som noget nyt har du nu mulighed for at deltage i en mindre mentorgruppe på 5-7 personer, hvor der er sat tid af til, at du kan få personlig sparring fra Ole og samtidigt få glæde af at opleve Oles svar og guidninger af de andre deltagere i gruppen.

  Gruppen mødes med Ole via Zoom to gange i løbet af de 24 uger, men kan også vælge at mødes som en selvstyrende udviklingsgruppe, ind imellem de planlagte mødeaftener med Ole. 

  De to sparrings-sessioner varer hver 2-3 timer og er nu inkluderet i prisen for mentorforløbet.

 • Lektioner når det passer dig.
  Da alle live-streams bliver optaget og efterfølgende lagt ud på medlemsområdet, har du mulighed for både at være med live via Zoom eller 'on demand', når det passer ind i din kalender.
 • Nyt video og tekstmateriale hver tredje uge
  Under forløbets 24 uger, tager Ole hver tredje uge fat på et nyt modul, hvor værktøjskassen bliver suppleret med det seneste live-webinar, nye videoer, guidede meditationer, artikler, praktiske øvelser m.m. der hører til pågældende modul.