Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Hvad får jeg ud af mentorforløbet?

Update: Oles mentorforløb er nu et 24-ugers online mentorforløb, der næste gang har opstart tirsdag den 5. oktober 2021.

Vil du tilmeldes forløbet?

Du tilmelder dig online mentorforløbet her

Sidst opdateret 16/07-2021.

Velkommen til Online Mentorforløbet med Ole Vadum Dahl

Har du lyst til at sætte tid af til personlig og spirituel udvikling - og i løbet af mentorforløbets 24 uger, finde den røde tråd igennem al din hidtidige udvikling og udvikle din egen helt unikke essentielle livspraksis?

På mentorforløbet får du en helt ny og sammenhængende ramme, hvori du kan se, undersøge og bearbejde alle temaer og livsområder i dit liv. Det vil give dig en helt ny forståelse af dig selv og dit liv, samtidig med at det bliver tydeligt, hvor dit udviklingspotentiale ligger.

Du får svar på, hvorfor du (måske) som så mange andre, jævnligt falder ind i gamle mønstre, hvortil du får kraftfulde metoder til at bryde ud af hamsterhjulet og til at folde dit fulde potentiale ud, på en måde, der er langtidsholdbar.

Du vil kunne få et stort udbytte ud af dette forløb, uanset om du er relativt ny i forhold til personlig og spirituel udvikling, eller om du allerede har mange år på bagen.


Forløbet henvender sig til dig der føler at det er tid til at få noget mere ud af sit liv og udleve sit potentiale og sine værdier, på et dybere plan. Det er for dig der søger mere mening og livskvalitet - og ønsker at din personlige og spirituelle udvikling går op i en højere enhed med dit almindelige gode liv.


Praktisk om mentorforløbet
Online mentorforløbet (der har opstart den 5. oktober) er inddelt i 8 moduler over 24 uger med én aftenlektion hver 3. uge om tirsdagen. Hver lektion bliver efterfulgt af en Q&A om lektionen. Du kan være med enten live via live-stream eller ‘on demand’, når det passer ind i din kalender.

Til hvert eneste modul bliver der frigivet en lang række videoer, guidede meditationer, artikler, praktiske øvelser m.m.

Modulernes indhold er tilrettelagt, så de svarer til de temaer og livsområder, som er associeret med de syv chakras indenfor den klassiske yoga.

Hvert tema og livsområde bliver bearbejdet og belyst fra alle tilgængelige vinkler, ved hjælp af Oles banebrydende pentagrammer.


Datoer og tidspunkter:
Livestreams med Ole: Hver 3. tirsdag fra den 5. oktober fra kl. 19-21

Der vil være en kort Spørgsmål/Svar (Q&A) session over Zoom ca. den sidste halve time ved hver live-stream.

Nyt indhold: Løbende gennem forløbet.

Adgang: Fra tirsdag den 5. oktober