Igangværende Lektion
Kursus indhold

Webinar: Tid til Forandring

Tid til Forandring: Sådan tager du skridtet og skaber en ny retning i dit liv, uden at falde tilbage i gamle mønstre.

På webinaret opdager du, hvorfor du sidder fast i gamle mønstre og får idéer til at stoppe med at gøre, hvad du ikke længere ønsker.

Herefter bliver der nemlig plads til, at du kan tage det første skridt, i en ny retning i dit liv. Det betyder, at du begynder at føle lidt mere glæde, optimisme og motivation til at skabe det liv, som du ønsker.

Du vil også høre om, hvordan du  kan få al den viden og de værktøjer, du har behov for, til aktivt at kunne skabe det liv - og gå i den retning - som du ønsker. Uden at falde tilbage til det gamle.

Faktisk vil du allerede på dette webinar, blive fortalt hemmeligheden til, hvordan du bliver en aktiv skaber af dit eget liv! Eller det som Ole kalder for en livskunstner.


Sidst opdateret 11/11-2021.

Tid til Forandring - 8 ugers udviklingsforløb

Kom med på dette nye udviklingsforløb fra Ole Vadum Dahl, der giver din livskvalitet et mægtigt løft, ved helt ekstraordinært at gøre dig til livskunstner – på blot 8 uger.

Som livskunstner bliver din livskvalitet markant højere, da du aktivt udformer og kreerer din virkelighed og fremtid.

Livskunst er et ekstraordinært psykologisk værktøj, som er din forunderlige gave til livet, når du deltager på dette udviklingsforløb. 

Når du tager med på denne intense indre ‘tidsrejse’, er du i gang med den måske største forvandling i dit voksne liv.

Læs alt om forløbet på vores hjemmeside: www.tidtilforandring.nu

Er det din tid til forandring?